CONTRIBUTE

CONTRIBUTE ONLINE

GNTC FONDI HUMANITAR

Veternik P.N 10000 Prishtinë, Kosovë

Emri i bankës

NLB PRISHTINA SH.A

Llogaria Bankare

1701001600094075

Swift Code
NLPRXKPR

IBAN Code
XK05 1701 0016 0009 4075

 

✶ VËREJTJE: Të gjitha informatat e donatorëve si dhe kontributet e dhëna bëhen publike

Donation

From: 1.00

Clear

SKU: N/A Category:

Description

Donation

+383 49 77 77 55
Kosovë, Prishtinë, 10000, Veternik P.N
[email protected]