KONTRIBO                        KONTRIBO ONLINE

Mund të kontriboni duke përdorur llogarinë tonë bankare

GNTC FONDI HUMANITAR

Veternik P.N 10000 Prishtinë, Kosovë

Emri i bankës

NLB PRISHTINA SH.A

Llogaria Bankare

1701001600094075

Swift Code
NLPRXKPR

IBAN Code
XK05 1701 0016 0009 4075

 

 

 

✶ VËREJTJE: Të gjitha informatat e donatorëve si dhe kontributet e dhëna bëhen publike

Donation

Nga: 1.00

Spastroje

SKU: N/A Kategori:

Përshkrim

Donation

+383 49 77 77 55
Rr. Prishtinë – Gjilan, nr. 34, Veternik
10000 Prishtinë Kosovë
[email protected]