GNTC FONDI HUMANITAR

Sot unë, nesër ti ke nevojë për ndihmë! Pa dhënë nuk mund të marrësh! NDIHMO KËTU DËRGO KËRKESEN

KONTRIBO

Sot unë, nesër ti ke nevojë për ndihmë! Pa dhënë nuk mundesh të marësh!

DONATORËT

Ju i keni dy duar. Një për të ndihmuar veten dhe tjetrën për të ndihmuar të tjerët!

KONTRIBUTET E DHENA

Mirësia më e madhe në jetë, është se çfarë bëjmë për njëri-tjetrin!

+383 49 77 77 55
Rr. Prishtinë – Gjilan, nr. 34, Veternik
10000 Prishtinë Kosovë
[email protected]